Filmski maraton 1. marta

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.02.2018. 15:14

U kotorvaroškom bioskopu 01. marta filmovi: Mali veseljak-Brod spasilac, Pedeset nijansi-Oslobođeni i Black Panther

U kotorvaroškom bioskopu 01. marta filmovi: Mali veseljak-Brod spasilac, Pedeset nijansi-Oslobođeni i Black Panther

 

KINO-SALA KOTOR VAROŠ – 01.03.2O18. (ČETVRTAK) – 11:00 ČASOVA

FILM ZA NAJMLAĐE: MALI VESELJAK-BROD SPASILAC, SINHRONIZOVANO

Režiser: Simen Alsvik, Karsten Fullu

Sinopsis:

Mali brodić uz koji su mnoge generacije odrasle vraća se na veliko platno. Mali veseljak-Brod spasilac je animirani film koji će osvojiti srca mališana. Poslije hrabre misije spasavanja u olujnim vremenskim prilikama, mladi spasilački čamac Ilajas pozvan je da da dođe da radi u Veliku luku. Uzbuđeno prihvata i napušta stari život i prijatelje, ali ubrzo shvata da veće nije uvijek bolje. Kada otkrije da lokalna kriminalna banda iskopava metal koji ima moć da utiče na vremenske neprilike, Ilijas će shvatiti da će morati da zatraži pomoć starih prijatelja kako bi raskrinkao planove bande.

 

KINO-SALA KOTOR VAROŠ – 01.03.2O18. (ČETVRTAK) – 18:00 ČASOVA

FILM: BLACK PANTHER

Režiser: Ryan Coogler

Glumci: Danai Gurira, Chadwick Boseman, Michael B. Jordan

Sinopsis:

Marvelov film Black Panther prati T’Challu koji se nakon smrti svog oca, kralja Wakande, vraća kući u zatvorenu, tehnički naprednu afričku državu kako bi došao na prijestolje i  postao novi kralj. Ali tada se ponovo javi stari neprijatelj, a T’Challin je karakter kralja i Black Panthera stavljen  na iskušenje kad se uvuče u strašan sukob zbog kojeg je ugrožen opstanak Wakande I cijelog svijeta. Suočen s izdajom I opasnošću, mladi kralj, mora okupiti svoje saveznike i soloboditi moć Black Panthera kako bi porazio svoje neprijatelje i  omogućio sigurnost svom narodu i njihovom načinu života.

 

KINO-SALA KOTOR VAROŠ – 01.03.2O18. (ČETVRTAK) –20:30 ČASOVA

FILM: PEDESET NIJANSI-OSLOBOĐENI

Režiser: James Foley

Glumci: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Kim Basinger, Eric Johnson

Sinopsis:

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u Pedeset nijansi-Oslobođeni, trećem nastavku svjetskog bestselera i fenomena Pedeset nijansi. Poslije ogromnog uspjeha filmova iz 2015. i  2017. godine, koji su zaradili preko 950 miliona dolara širom svijeta, novi nastavak je stigao za Dan zaljubljenih 2018. godine. Pedeset nijansi-Oslobođeni režira Džejms Foli, reditelj drugog nastavka. Scenario i ovoga puta ponovo potpisuje Nail Leonard, a zasnovan je na svjetskom bestseleru spisateljice.

Izvor: centarzakulturukv.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…