Formiran Savjet omladine Obodnik i izabrano rukovodstvo

Autor: Slaven Šubara / Datum: 26.03.2017. 12:29

Na sastanku koji je održan na inicijativu predsjednice Savjeta MZ Obodnik, formiran je Savjet omladine Obodnik, kao prvi omladinski savjet u opštini Kotor Varoš.

Za predsjednicu Savjeta omladine izabrana je Maja Narić, a za potpredsjednike Stefan Raca i Boban Mutić. Za sekretara Savjeta i odgovorno lice za salu izabran je Mirko Bijelić.

Sastanku je prisustvovao i Mladen Tepić, koji je kao koordinator projekta upoznao omladinu o daljim aktivnostima i upozorio na odgovornost u korištenju donirane opreme. 

Predsjednica Savjeta MZ Snezana Jurić je upozorila na obavezu čuvanja opreme i moguće sankcije za prouzrokovanu štetu.  Nakon sastanka omladina je gledala film koji su projektovali pomoću najsavremenije opreme. 

Darko Jurić je obezbijedio osvježenje i zakusku za omladinu ovom prilikom. 

Zaključci doneseni na sastanku Savjeta omladine Obodnik :
1. Svi mogu koristiti salu i prostoriju za mlade pod istim uslovima i neograničeno, uz pridržavanje kućnog reda;
2. Svako ko prouzrokuje štetu dužan je da istu nadoknadi;
3. Ko namjerno ili zbog grube nepažnje prouzrokuje štetu, pored obaveze da istu nadoknadi, NEMA PRAVO VIŠE KORISTITI SALU. O zabrani korištenja sale odlučuje Savjet MZ na prijedlog Savjeta omladine;
4. Sala se mora držati urednom, poslije svakog korištenja salu OBAVEZNO OČISTITI ;
Uputiti dopis Opštini Kotor Varoš kojim će se tražiti nova prostorija u koju ćemo smjestiti sprave za vježbanje;
5. Obezbijediti internet u prostoriji MZ;
6. Omladina će pokrenuti akciju prikupljanja pomoći za SOFIJU MIĆEVIĆ u narednoj sedmici;
7. Sastanke održavati najmanje jednom u dva mjeseca, te napraviti plan aktivnosti omladine.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…