Fudbal: FK Mladost - FK Budućnost Banja Luka

Autor: Slaven Šubara / Datum: 30.03.2016. 09:27

Utakmica se igra u srijedu 30. marta 2016. godine na stadionu Mladosti danas sa početkom u 15:30

U odloženoj utakmici 15. kola Regionalne lige RS – grupa Zapad, fudbaleri kotorvaroške Mladosti dočekaće na svom terenu ekipu Budućnosti iz Banja Luke. Mladostaši će pokušati da pobjedom potvrde dobru igru iz prošlog kola kada su se sa vrućeg terena u Novoj Topoli vratili sa sve tri boda u „Džepu“ i pobjedom od 2:1 nad favorizovanim Lijevčem.

,,Ovo je dobra prilika da danas sa nova tri boda  osvojena protiv Budućnosti, nastavimo uspješan niz rezultata koji je započet pobjedom nad Lijevčem. Bodovi iz ove utakmice bi nam nastavak borbe za opstanak učinili mnogo mirnijim. Tim će u odnosu na prošlo kolo biti pojačan, jer se u takmičarski pogon vraćaju Hadžiselimović i Bašić “, rekao je trener Mladosti, Branko Ponorac.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…