Fudbal: Mladost protiv Brda

Autor: Slaven Šubara / Datum: 18.11.2016. 16:52

Fudbaleri kotorvaroške Mladosti u nedjelju na svom terenu od 13:30 časova dočekuju u okviru 15. kola Regionalne lige – grupa Zapad ekipu FK „Brdo“ iz Hambarina.

Mladost će poslije gostujućeg trijumfa u Međeđi kada su savladali domaću Ravan sa 3:2, pokušati nastaviti niz pobjeda u nedjeljnoj utakmici i ispraviti greške koje je odbrana pravila u drugom poluvremenu utakmice u Međeđi.

„Ne smiju nam se ponoviti početničke greške koje smo pravili u Međeđi, pogotovo na početku drugog dijela utakmice, kada smo se opustili poslije visokog vođstva u prvom poluvremenu, i za malo ispustili već upisana tri boda. Na treninzima smo posebno radili na odbrambenim postavkama, tako da se nadam da će pomak biti vidljiv već u nedjelju kada dočekujemo ekipu Brda“, rekao je kapiten FK Mladost,Igor Vučenović.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…