Fudbal: Mladost protiv Lauša u okviru prvog kola Regionalne lige RS – grupa Zapad

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.08.2016. 10:14

Fudbaleri kotorvaroške Mladosti danas (petak, 12. avgust 2016.) će se od 17 časova u Banja Luci sastati sa ekipom OFK „Lauš“ u okviru prvog kola Regionalne lige RS – grupa Zapad u sezoni 2016/17. Mladostaši su cjelokupne pripreme odradili u Kotor Varošu, a iz stručnog štaba ističu da je sve planirano tokom priprema uspješno odrađeno i da ekipa spremno ulazi u novu sezonu.

“Na ovo gostovanje zbog povreda neće putovati Mladen Đukić, Aleksandar Tepić, Ognjen Tešić i Lale Bašić koji su veoma važni za našu igru, ali bez obzira na to u Banja Luku idemo da se borimo, sa namjerom da se kući vratimo neporaženi“, rekao je Branko Ponorac, trener Mladosti.

Mladost u drugom kolu u Kotor Varošu dočekuje ekipu Gomjenice.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…