Fudbalski veterani iz Kotor Varoša u Staroj Pazovi

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.06.2018. 09:40

Fudbalski veterani iz Kotor Varoša su nastavili sa odigravanjem prijateljskih utakmica sa “vršnjacima” iz zemalja bivše Jugoslavije, te su u gostima kod veterana “Jadrana” iz Golubinaca u blizini Stare Pazove u utakmici pružili dostojan otpor domaćinu, odigravši neriješeno 1:1.

Domaćin pojačan sa Milošem Bosančićem, aktuelnim igračem češkog “Libereca”, a nekadašnjim fudbalerom “Partizana” i “Crvene Zvezde”, poveo je na utakmici proteklog vikenda golom Ilića, a izjednačujući pogodak za Kotorvarošane je postigao sjajni Vučanović iz slobodnog udarca.

Veterani “Jadrana” sa dosta uspjeha nastupaju u veteranskoj ligi sremskog okruga, a predvodi ih Slobodan Marković, koji je svojevremeno igrao za “Ulm” u njemačkoj drugoj ligi.

“Naši prijatelji iz Golubinaca su se potrudili da nam boravak u ovom divnom mjestu ostane u lijepom sjećanju, a ovom prilikom bih zahvalio na gostoprimstvu i pažnji koju su nam pružili”, rekao je kotorvaroški veteran Boris Novaković.

Na druženju poslije utakmice Kotorvarošani su uručili prigodne poklone predsjedniku FK “Jadran” Draganu Đukiću.

“Radujemo se dolasku u Kotor Varoš krajem septembra, a nema sumnje da će naša zajednička druženja postati tradicionalna”, istakao je Đukić.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…