Futsal: Jošavka domaćin u Kotor Varošu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 08.04.2016. 11:16

Kotorvaroška sportska dvorana će u subotu 9. aprila 2016. godine od 18:00 časova biti mjesto odigravanja utakmice 10. kola Premijer futsal lige BiH.

U ligi za opstanak ekipa KMF „Jošavka“ odmjeriće snage sa futsalerima MNK „Sofić“ iz Konjica. Konjičani bi pobjedom obezbjedili opstanak u Premijer ligi, imajući u vidu da imaju bolji međusobni skor u utakmicama sa direktnim konkurentom za opstanak ekipom MNK „Kaskada“ iz Gračanice.

Utakmica se igra u Kotor Varošu, iz razloga što u  isto vrijeme u Čelincu, istoimena ekipa igra svoju premijerligašku utakmicu.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…