Futsal: KMF ´Gradiška´ - KMF ´Kotor Varoš´

Autor: Slaven Šubara / Datum: 03.12.2016. 09:19

U nedjelju 4.12.2016. godine od 17 časova u kotorvaroškoj sportskoj dvorani futsaleri KMF „Gradiška“ dočekaće u okviru 4. kola Druge futsal lige RS ekipu KMF „Kotor Varoš“.

Futsaleri iz Gradiške inače svoje utakmice kao domaćini igraju u sportskoj dvorani u Srpcu kojoj je nedavno isključena električna energija, pa su naši futsaleri izašli u susret svojim sportskim prijateljima da u Kotor Varošu odigraju ovaj prvenstveni meč.

Futsaleri Kotor Varoša poslije tri odigrana kola imaju skor od dvije pobjede i jednog poraza, i nalaze se na vrhu tabele zajedno sa prnjavorskim Obilićem sa po šest bodova, dok su Gradiščani na začelju tabele bez bodova.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…