Futsal: KMF ´Kotor Varoš´ - KMF ´Gradiška´

Autor: Slaven Šubara / Datum: 03.02.2017. 09:26

U srijedu 8. februara 2017. godine futsaleri Kotor Varoša od 19 časova u kotorvaroškoj sportskoj dvorani nastavljaju utakmicom sedmog kola takmičenje u Drugoj futsal ligi Republike Srpske – Grupa 2, a protivnik će biti ekipa KMF „Gradiška“.

Interesantno je da se i prva utakmica između ova dva kluba igrala u Kotor Varošu. Futsaleri iz Gradiške koji inače svoje utakmice kao domaćini igraju u sportskoj dvorani u Srpcu u prošlom kolu nisu mogli ugostiti Kotorvarošane jer je bila isključena električna energija Srpčanima, pa su naši futsaleri izašli u susret svojim sportskim prijateljima da u Kotor Varošu odigraju taj prvenstveni meč.

Kotor Varoš je vodeća ekipa sa 15 osvojenih bodova iz šest kola, dok je drugi prnjavorski Obilić sa 9 bodova. Starčevica ima 6, a posljednjeplasirana je ekipa Gradiške sa 3 osvojena boda, s tim da Gradiška i Starčevica imaju utakmicu manje.

KMF ´Starčevica´ i KMF ´Obilić´ če u okviru istog kola snage odmjeriti u nedjelju 5. februara u Banjaluci. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…