Futsaleri ´Kotor Varoša´ u nastavku Kupa RS u futsalu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 01.03.2017. 09:15

Futsaleri Kotor Varoša pobijedili su Obilić iz Prnjavora rezultatom 8:3 i nanijeli im četvrti ovosezonski poraz u međusobnim duelima. Ovom pobjedom Kotorvarošani su se plasirali u treću rundu Kupa Republike Srpske u futsalu.

Pored kapitena Nedića koji je postigao dva gola u listu strijelca upisali su se i Tovilović, Žarić, Hibić, Tatar, Malijević ali i čuvar mreže KMF „Kotor Varoš“ Vučanović.

U trećem kolu Kupa RS naši futsaleri snagu će odmjeriti sa braniocem trofeja premijerligašem iz Čelinca. Utakmica će biti odigrana u četvrtak u Čelincu.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…