Futsaleri pobjedom ovjerili sezonu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 11.03.2017. 14:59

Novi prvak Druge lige Republike Srpske "Grupa 2", KMF Kotor Varoš, slavio je večeras u posljednjem kolu prvenstva na gostovanju u Prnjavoru protiv KMF Obilić rezultatom 7:8.

Damjan Kragić je četiri puta zatresao mrežu Prnjavorčana, dok se tri puta u strijelce upisao Nikola Žarić. Nasmir Hibić je jednom zatresao mrežu domaćih.

U redovima Obilića najraspoloženiji je bio Toni Danilović koji je dva puta pogađao mrežu gostiju, dok su se po jednom u strijelce upisali Jasminko Kovač, Mišo Mandić, Makro Makrić, Nebojša Krajišnik i Lazar Kovačević.

Kotor Varoš i Obilić su ovom utakmicom završili sezonu 2016/17., Kotorvarošani će od naredne sezone igrati u Prvoj ligi Republike Srpske, dok će ekipa Obilića ostati u istom rangu.

U ovom kolu sastaju se još Starćevica - Obilić.

Trenutnu tabelu Druge lige RS "Grupa 2" pogledajte na ovom linku.

KMF OBILIĆ - KMF KOTOR VAROŠ 7:8 (4:4)
Sportska dvorana Prnjavor
Gledalaca: 30
Sudije: Dalibor Anđić (Prijedor) i Bojan Panić (-)
Strijelci: Danilović 2, Kovač, Mandić, Makrić, Krajišnik, Kovačević (Obilić), Kragić 4, Žarić 3, N. Hibić (Kotor Varoš)

KMF Obilić: Gavranić, Danilović, Kovač, Subotić, Mandić, Makrić, Krajišnik, Đumić, Malešević
KMF Kotor Varoš: Vučanović, Kragić, N. Hibić, Bašić, A. Hibić, Žarić

(4plus1.ba)

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…