Futsaleri poraženi u Brčkom

Autor: Slaven Šubara / Datum: 10.12.2018. 08:16

Futsaleri Kotor Varoša su sinoć u Brčkom u utakmici 6. kola Prve futsal lige Republike Srpske poraženi od ekipe “Brčko-Zdravlje”, rezultatom 7:5. Ovim porazom prekinut je niz od dvije prvenstvene pobjede.

Dva pogotka za Kotor Varoš na ovoj utakmici je postigao je Senedin Tatar, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali Lale Bašić i Miroslav Nedić.

Poslije nepotpunog šestog kola, KMF “Kotor Varoš” se nalazi na petom mjestu prvenstvene tabele sa 6 osvojenih bodova. U narednom sedmom kolu, naši futsaleri dočekaće ekipu KMF “Nevesinje”.

Izvor: glaskotorvarosa.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…