Gastro prezentacija i prezentacija narodnih rukotvorina

Autor: Slaven Šubara / Datum: 16.08.2016. 16:10

U okviru “Kotorvaroškog kulturnog ljeta”, a u organizaciji kotorvaroškog “Centra za kulturu, sport i informisanje” i opštine Kotor Varoš, 27. avgusta 2016. godine održaće se gastro prezentacija i prezentacija narodnih rukotvorina.

Pripremljena kulinarska ponuda će se izložiti na štandovima koji će biti postavljeni na igralištu Radničkog univerziteta, a posjetioci manifestacije će imali priliku da degustiraju pripremljene specijalitete. Prije svečanog otvaranja koje je predviđeno za 19.00 časova, stručna komisija bi ocijenila pobjednike u sljedećim kategorijama:

- etno trpeza (njegovanje tradicije i narodnih običaja)

- najljepše uređen štand (način prezentovanja)

- najraznovrsnija gastro ponuda

- najbolja ugostiteljska gastro ponuda

- najbolji lovački ili riblji specijalitet

- najraznovrsnija pekarska ponuda.

Pobjednicima u ovim kategorijama biće uručene nagrade i priznanja. Cilj prezentacije jeste promocija ugostiteljske i turističke ponude naše opštine, kako građanima naše opštine tako i šire.

Ovim putem vas pozivamo da uzmete učešće na ovoj gastro manifestaciji predstavite svoju gastro ponudu, kao i svoje rukotvorine. Prijave traju do 25.8.2016. godine. Sve potrebne informacije možete dobiti u prostorijama „Centra za kulturu, sport i informisanje“ i na mejl: centar_kv@hotmail.com ili putem telefona 051/785-266.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…