Glas Kotor Varoša: Ruskinja snimila film o Kotorvarošanki Nataši Bilbiji

Autor: Slaven Šubara / Datum: 29.10.2018. 08:29

Guljnara Nurgambetova, producent filma u Kotorvarošanki Nataši Bilbiji, kćerki poznatog kotorvaroškog profesora i zaljubljenika u šah Milenka Bilbije, javila se redakciji ”Glasa Kotor Varoša” iz Rusije.

Izrazila je želju da film o Nataši, koju su Rusi zavoljeli i prihvatili kao svoje gore list,  pogledaju i njeni sugrađani.

Ujedno, Nataša je zamolila da prenesemo pozdrave njenim sugrađanima, naročito velikom prijatelju njenog pokojnog oca – doktoru Draži Obradoviću, njegovoj porodici, kao i svim šahistima, koji nastupaju na  memorijalnom turniru “Milenko Bilbija”.

Izvor: GlasKotorVaroša.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…