Glas za našu Nevenu Mirković, glasanje za ”Zvijezdu maturske večeri 2016”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 02.04.2016. 20:33

Nakon nekoliko nadjelja koliko je prošlo od roka za prijave, konačno je poznato 20 finalistkinja ovogodišnjeg izdanja “Zvijezde maturske večeri”, među kojima se nalazi i naša prelijepa Kotrvarošanka Nevena Mirković.

Za našu Nevenu možete glasati od 1. do 10. aprila na FB stranici ELTA TV,  gdje ujedno možete vidjeti galeriju sa 20 finalistkinja i glasati za svog favorita putem opcije “like”.

Djevojka koja prikupi najviše glasova odnosno “lajkova” postaće nova “Zvijezda maturske večeri” za 2016. godinu i osvojiti pravi zvijezdani tretman za sebe i svog pratioca, a vrijedne nagrade čekaju i ostalih 19 finalistkinja.

Prijave za projekat ove godine došle su iz više od 20 gradova širom Republike Srpske, a svoje predstavnice u finalu ima čak 13 gradova.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…