Goran Dragić posjetio Kotor Varoš

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.06.2018. 09:29

Jedan od najboljih košarkaša Evrope i zvijezda Majamija Goran Dragić stigao je u posjetu Kotor Varošu gdje redovno provodi dio odmora.

Dragić, koji je kao kapiten prošle godine vodio Sloveniju do zlata na Evropskom prvenstvu i bio njegov najbolji igrač, odsjeo je večeras u jednom kotorvaroškom lokalu i izazvao veliko interesovanje Kotorvarošana, koji su iskoristili priliku da se fotografišu sa planetarnom zvijezdom.

Ljubazan i pristupačan, kakvim ga uvijek opisuju svi koji ga poznaju, rado je izašao u susret svima koji su mu prišli i poželjeli da ga pozdrave i fotografišu se za uspomenu.

Dragić je kotorvaroški zet jer njegova supruga Maja vodi porijeklo iz Kalamandi gdje se nalazi i kuća njenog oca iz koje se 1986. godine zaputio u Sloveniju i tamo savio porodično gnijezdo. Rodnoj grudi se, međutim, rado vraća. I ne samo on, nego i njegova kćerka, a sa njom i slavni košarkaš Dragić.

Izvor: mojkotorvaros.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…