Grabovica : Podijeljene Božićne pečenice

Autor: Slaven Šubara / Datum: 06.01.2018. 14:35

Parohija Šipraško-Grabovačka u saradnji sa savjetom mjesne zajednice Grabovica podijelila je na području parohije osam Božićnih pečenica i pakete sa prehrambenim proizvodima. "Božić je najradosniji hrišćanski praznik koji proslavljamo u krugu porodice pa smo željeli da i sa onima koji su skromnijih mogućnosti podijelimo radost praznika Rođenja Bogomladenca Hrista" - izjavio je za naš portal paroh Damir Vrhovac.

"Ova akcija koju Grabovčani provode sa prijateljima prerasla je u tradiciju i već se javljaju donatori i prijatelji koji će i sledeće godine podržati akciju" - rekao je Bojan Đekanović, predsjednik Savjeta MZ Grabovica.

Đekanović se ovom prilikom zahvalio svešteniku Damiru i ljudima koj su pomogli u organizaciji ove humane akcije : Emiliji Petrović, Danilu Đekanoviću, Mladenu Trivunoviću, Bojanu Đekanoviću, Jadranku Pilipoviću, prof.Đuri Krčiću, E-prometu Grabovačka rijeka i Dejanu Đekanoviću.

Izvor: KVdanas.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…