Hajdučke vode: Hajdučko selo uskoro otvoreno za posjetioce

Autor: Slaven Šubara / Datum: 08.09.2016. 08:50

Izgradnja Hajdučkog sela u okviru sportsko-rekreativnog kompleksa “Hajduče vode” napreduje odličnim tempom i već se naziru obrisi budućeg fantastičnog prirodnog ambijenta. Građevinci su priveli kraju izgradnju ukrasnih jezera, potoka i vodopada i rade na gradnji amfiteatra, crkve brvnare i šest bungalova u etno stilu.

Sportsko-rekreativni kompleks “Hajdučke vode” smješten u podnožju planine Borja. Ovaj kompleks iz dana u dan obogaćuje ponudu, a gosti već mogu da uživaju u prvim sadržajima Hajdučkog sela čija će izgradnja koštati oko 400.000 KM. Direktor hotela “Hajdučke vode” Goran Periz kaže da će izgradnja Hajdučkog sela, koje će u potpunosti promijeniti izgled cijelog kompleksa, potrajati, ali da radovi ne remete mir gostiju. "Naši posjetioci već mogu uživati u sadržajima koji su izgrađeni.

Nastavljamo sa realizacijom ovog velikog projekta zahvaljujući kojem ćemo postati jedinstveni u široj regiji i zaokružiti fantastičnu ponudu u rijetko viđenom prirodnom ambijentu. Ideja za izgradnju potekla je od sve veće popularnosti planinskog turizma i starina", rekao je Periz. Osim podizanja Hajdučkog sela u toku je i izgradnja modernog dijela hotela “Hajdučke vode”.

"Ponudu ćemo obogatiti i modernim velnes centrom i zatvorenim bazenom, a ti radovi bi trebali biti okončani do kraja oktobra", istakao je Periz.
Hotel “Hajdučke vode” nalazi se u blizini magistralnog puta Banjaluka – Teslić na granici kotorvaroške i teslićke opštine. Smješten je na atraktivnoj lokaciji u srcu borove šume što ga čini i vazdušnom banjom jedinstvenom u regiji.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…