Hemofarm se uključio u akciju izgradnje dječijih igrališta u Banjaluci

Autor: Slaven Šubara / Datum: 07.06.2017. 14:09

Potpisivanjem ugovora o donaciji dječijeg igrališta između Grada Banja Luka i kompanije Hemofarm Banja Luka, nastavljena je velika akcija izgradnje i rekonstrukcije dječijih igrališta, koju Grad Banjaluka sporovodi zajedno sa društveno odgovornim kompanijama. Ugovor su potpisali gradonačelnik Igor Radojičić i direktor banjalučkog Hemofarma Biljana Marković. Na Banjaluku bi se mogao ugledati i Kotor Varoš te pokrenuti sličnu društveno odgovornu akciju.

Buduće, novo igralište će se nalaziti u Ulici Starine Novaka u naselju Obilićevo, a vrijednost donacije je 40.000 KM.

Biljana Marković je rekla da se Hemofarm odazvao pozivu gradonačelnika da učestvuje u ovoj akciji kako bi pomogao razvoj zajednice u kojoj egzistira.

- Društvena odgovornost je dio naše poslovne filozofije, a igralište će biti izgrađeno u skladu sa savremenim standardima, a značajno je napomenuti da će se na ovom igralištu nalaziti i sprave za djecu sa posebnim potrebama – rekla je Marković.

- Do sada smo potpisali ugovore sa šest kompanija, a izgrađena su tri dječija igrališta. Zahvaljujem se kompaniji Hemofarm koja je i ovaj put pokazala svoju društvenu odgovornost, jer je ovo jedna od brojnih akcija sa različitim institucijama, a u kojima Hemofarm učestvuje – rekao je gradonačelnik Radojičić, te pozvao i druge društveno odgovorne kompanije da se uključe u ovu akciju.

 

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…