Hit predstava ”Maša i medvjed 2” u kotorvaroškoj kino sali

Autor: Slaven Šubara / Datum: 23.03.2016. 12:06

Velika hit predstava Mašinog pozorišta iz Beograda, "Maša i medvjed 2", na radost kotorvaroških mališana odigraće se u petak 25. marta u kotorvaroškoj kino - sali, sa početkom u 17 časova.

Predstava je urađena prema motivima iz istoimenog crtanog filma u kojoj će mališani moći uživati. Riječ je o maloj Maši, preslatkoj djevojčici sa najslađim osmjehom i neodoljivim pogledom.

Osvojila je i srce jednog medvjeda koji joj je postao najbolji prijatelj. Ova predstava za djecu izvođena je i u inostranstvu, a trenutno je Mašino pozorište na uspješnoj turneji u Republici Srpskoj.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…