Hodočasnici iz Kotor Varoša na putu za manastir Ostrog

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.09.2017. 16:44

Kotorvarošani Dragan Trivunović i Jadranko Šebić primili su blagoslov i iz dvorišta crkve Rođenja Presvete Bogorodice u Kotor Varošu krenuli na poklonički put u manastir Ostrog kako bi se poklonili moštima Svetog Vasilija Ostroškog.

"Vjernik sam od malena, postim svaki post i redovno se pričešćujem. Ovo hodočašće je za mene duhovni izazov i rado ću se priključiti ovim momcima. Pješačiću za zdravlje moje porodice i za zdravlje mog komšije i mnogo dragog momka Vanje Pejakovića koji je teško povrijeđen na eskurziji u Italiji" - rekao je Šebić.

Trivunović je po drugi put krenuo ka manastiru Ostrog do kojeg je pješačio sa Milanom Jokanovićem i prije dvije godine. Ispunjeni duhom pravoslavlja na dalek i težak put krenuli su 7. maja i nakon osam dana pješačenja stigli do manastira.

Kotorvarošane očekuje skoro 400 kilometara pješačenja do manastira Ostrog

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…