Humanitarna žurka „Paket ljubavi“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 03.12.2018. 08:26

U organizaciji Udruženja mladih „Heroj“ organizovana je humanitarna žurka „Paket ljubavi“ u klubu „Avalon“ u svrhu sakupljanja novčanih sredstava i sredstava u vidu ( školskog pribora, slatkiša i sl.) za formiranje novogodišnjih poklona za ugroženu djecu, djecu iz ruralnih područja i djecu iz OŠ „Sveti Sava“ Kotor Varoš .

-Zadovoljni smo sa velikim odzivom građana na žurku. Posebnu zahvalnicu smo spremili za Bojana Kičića i Stefana Markovića koji su zajedno sa našim predstavnicima svoje vrijeme i znanje uložili i radili za ovaj projekat– istakao je presjednik udruženja mladih „Heroj “Đorđe  Bojić.

-Planirano je da, u zavisnosti od uspjeha dodatnih akcija i odziva građana, 350 do 500 djece dobije poklon, dok će više od 500 djece imati priliku da gleda šaljivu predstavu i uživa u čarima nogovodišnjih praznika.Svjesni smo da je vrlo ambiciozno razmišljati o tolikom broju paketa i da naši kapaciteti nisu ni blizu dovoljni da to sami iznesemo, ali smo se ipak odlučili da krenemo u rad. Do sada smo dogovorili saradnju sa nizom projektnih partnera i nadamo se velikom odzivu Kotorvarošana kako bismo se zajedno borili za našu djecu – rekao je Bojić i dodao da će blagovremeno obavještavati građane o aktivnostima i napretku akcije.

Izvor: centarzakultuturkv.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…