Humanitarni broj 1415 za liječenje Stefana Majstorovića prikupio 5.752,88 KM

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.06.2016. 16:24

U mjesecu maju pokrenuta je akcija prikupljanja novčanih sredstava za liječenje našeg sugrađanina Stefana Majstorovića.

Aktiviran je humanitarni broj 1415, a zahvaljujući  pozivima naši sugrađana i stanovnika Republike Srpske na taj humanitarni broj u mjesecu maju za liječenje Stefana Majstorovića je prikupljeno 5.752,88 KM. Sredstva će po uplati na račun biti prebačena na račun Stefanovog oca. 

"Pored pokretanja humanitarnog broja, pokrenuli smo i pomagali aktivnosti na prikupljanju pomoći za liječenje našeg člana Stefana Majstorovića. On se trenutno nalazi na liječenju u Beogradu i nadamo se da će zahvaljujući prikupljenim sredstvima dobiti adekvatan medicinski tretman" - riječi su Mladena Tepića, predsjednika UG "Zmajevac", koje je pokrenulo ovu humanitarnu akciju. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…