Humanitarni doprinos: Knjigovodstveni servis ´Blagojević´ vodiće poslovne aktivnosti Centra za porodicu ´Kuća radosti´

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.02.2017. 15:56

Knjigovodstveni servis ´Blagojević´ će biti zadužen za vođenje poslovnih aktivnosti Centra za porodicu ´Kuća radosti´, a vlasnici su sami izrazili želju da pomognu ovom kotorvaroškom udruženju i svojim angažovanjem daju doprinos.

Posrednik u ovom dogovoru bio je Nemanja Panić, načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti u opštini Kotor Varoš. 

"Veliko hvala Nemanji Paniću, načelniku Odjeljenja za društvene djelatnosti, i knjigovodstvenom servisu "Blagojević" koji nam svesrdno pomažu u našem djelovanju i efikasnijem radu.
Imamo odličnu saradnju i zajednički pronalazimo rješenja za dobrobit korisnika CP "Kuća radosti", navodi se u saopštenju, koje je objavljeno povodom ovog događaja.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…