Humanitarni koncert za Sofiju u Kotor Varošu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 22.03.2017. 08:11

Folklorni ansambl “Kotor Varoš” i ansambl “Žubor” organizuju 17. aprila u 18 časova humanitarni koncert za pomoć trogodišnjoj Sofiji Mićević koja boluje od leukemije i kojoj je za operaciju u SAD potrebno 270.000 dolara.

Koncert će biti održan u sklopu manifestacija povodom obilježavanja Dana opštine Kotor Varoš,

– Pozivamo Kotorvarošane, prijatelje i ljude dobre volje koji su voljni da pomognu da dođu u sportsku dvoranu Srednjoškolskog centra “Nikola Tesla” i prilogom zajedničkim snagama sačuvamo osmijeh na Sofijinom licu. Na ulazu će se nalaziti kutija u koju će svako, shodno svojim mogućnostima, moći ubaciti prilog koji je namjenio. Neka nas vaskršnja radost ujedini i na dan koncerta učini velikim, a malom anđelu pomogne u ozdravljenju i podari srećan i dugovječan život – istakla je predstavnica Folklornog ansambla “Kotor Varoš” Sanela Popović.

Pored Folklornog ansambla “Kotor Varoš” i ansambla “Žubor”, na koncertu će učestvovati i Kulturno-umjetničko društvo “Brio-rudar” iz Maslovara i folklorne sekcije Osnovne škole “Sveti Sava”.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…