Humanitarni koncert za Sofiju

Autor: Slaven Šubara / Datum: 07.04.2017. 15:24

U nedjelju 09. aprila u kotorvaroškoj sportskoj dvorani sa početkom u 19 časova održaće se humanitarni koncert za pomoć teško oboljeloj djevojčici Sofiji Mićević iz Banjaluke u organizaciji Svetosavske omladinske zajednice Kotor Varoš. Ulaz na koncert u zavisnosti od mogućnosti je 2 do 5 KM.

U programu učestvuju: Laste Vrbanje,  Vjekoslav Jošić, Dragan Predić, Nikola Damjanović, Dalibor Boskić, Goran Đukić, Nemanja Pejaković, Izvorni Glas, Dajana Vuković, Nešo Kostić, Rajko Sinkić, Dragomir Davidović, Saša Madžarić i Dejan Dragičević.

Sve učesnike prate, Marko Đekanović i Slaviša Škrbo.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…