Humanitarni koncert za Stefana Majstorovića

Autor: Slaven Šubara / Datum: 04.03.2016. 20:24

Nedjelja 6. mart 2016. godine, Sporska dvorana Kotor Varoš u 18.30h. Ulaznice od 2-5 KM. Budimo humani!

Nastupaju KUD "Kotor Varoš", KUD "Čelinac", Nikola Damjanović, Nešo Kostić, Šeba Baja Mali, Bojan Kojčinović, Izvorni glas, Nemanja Pejaković i David Bend. 

Organizatori su: Nemanja Pejaković, Nemanja Knežević i Bojan Kojčinović.

Stefan Majstorović je petnaestogodišnji dječak iz Kotor Varoša koji je iznenada obolio od akutne limfoblasne leukemije.

Za njegovo liječenje potreban je lijek koji se nabavlja u Njamčkoj i čija je cijena 1650 evra. Ukupni procijenjeni tročkovi liječenja iznose preko 50 000 evra.

Stefanovi roditelji su nezaposleni, ali nadljudskim naporima i uz pomoć prijatelja se trude da plaćaju liječenje svog dijeteta.

Pokažimo da smo humani i pomozimo porodici Majstorović i našem Stefanu da pobijedi ovu bolest. I najmanji iznos koji izdvojimo mnogo znači.

BROJ RAČUNA: 

Hypo Alpe Adria bank ad Banja Luka
552038-15156198-06
Sreten Majstorović

BROJ TELEFONA:

+387 65 247 132
Darko Majstorović 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…