Igrajte rekreativno stoni tenis

Autor: Slaven Šubara / Datum: 07.12.2016. 19:25

Nakon dužeg vremena ponovo u našoj Opštini stvorena je mogućnost za sve ljubitelje celuloidne loptice da u svoje slobodno vrijeme rekreativno igraju stoni tenis. Stonoteniski Klub 'Kotor Varoš' na zahtjev velikog broja naših građana obezbjedio je termine za sve one koji stoni tenis gledaju kao dobar vid rekreacije i zabave.

Pored same promocije stonog tenisa i popularizacije ovog sporta, STK ''Kotor Varoš'' pokreće rekreativno igranje stonog tenisa i u cilju skupljanja sredstava. Naime naši najmlađi stonoteniseri već dugo maštaju da u sklopu trenažnog procesa imaju i ''robot'' kao pomagalo u radu i treningu. S tim u vezi rukovodstvo kluba je odlučilo da za sve one koji žele da igraju rekreativno stoni tenis naknada za sat vremena igranja bude simboličnih 5 KM.  

Na ovaj način želimo da spojimo ugodno za rekreativce i korisno za naše najmlađe koji stoni tenis igraju i treniraju na mnogo višem nivou.
Termine možete da rezervišete pojedinačno ili na mjesečnom nivou, naravno prednost imaju oni koji unapred mjesec dana rezervišu termine.

Otvoreni smo i za saradnju sa svim ustanovama i preduzećima koji žele svojim radnicima da obezbijede termine za rekreaciju, a ako bi se pokazala zainteresovanost možemo da pokrenemo i Stonotenisku ligu Opštine koja bi bila jako interesantna.

Za sve one koji žele da rezervišu termin:

UTORAK: 14:00 - 21:00 
ČETVRTAK: 14:00 - 21:00
SUBOTA: 14:00 - 21:00
NEDELjA: 14:00 - 21:00

Sve potrebne informacije možete dobiti na broj telefona 065/480-286.

                                                                                 Presjednik Kluba:
                                                                                     Žarić Dragan

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…