Igrom i pjesmom kroz Kotorvaroška sela – Vidovdanski dani folklora

Autor: Slaven Šubara / Datum: 22.06.2017. 15:41

U nedjelju 25. juna, u Maslovarama se organizuje manifestacija „Igrom i pjesmom kroz Kotorvaroška sela – Vidovdanski dani folklora“. U okviru „Kotorvaroškog ljeta 2017“ organizatori manifestacije su JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ u saradnji sa KUD „Brio-Rudar“ iz Maslovara.

Program:

16:00 časova – Okupljanje i polazak prema hramu Svetog Georgija u Maslovarama

16:30 časova – Narodno veselje ispred crkve

17:30 časova – Početak kulturno-umjetničkog programa

U programu učestvuju: KUD „Brio-Rudar“ Maslovare, Zavičajno udruženje Srba Ozrena i Posavine, KUD „Lira – Folklor“ Beograd, FA „Kotor Varoš“, „Dukat“ Laminci, KUD „Kakmuža“, KUD „14.februar“ Debeljaci, KUD „Dušan Stanković“ Čečava, KUD „Petar Kočić“ Nova Topola, Ansambl „Žubor“ Kotor Varoš, KUD „Mladost“ Trpinje, KUD „Naši običaji“ Teslić, KUD „Opanak“ Borkovići, KUD „Ozren“ Karanovac i KUD „Ozren“ Karanovac Folklorna sekcija Porječine.

Specijalni gosti: braća Toprek iz Doboja.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…