Igrom i pjesmom kroz sela „Maslovare 2016“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 26.07.2016. 09:16

U okviru Kotorvaroškog kulturnog ljeta, u subotu 30. jula od 20 časova na igralištu OŠ „Petar Petrović Njegoš“ u Maslovarama, održaće se manifestacija pod nazivom Igrom i pjesmom kroz sela „Maslovare 2016“. Program ove manifestacije će početi u 19 časova kada će ispred OŠ „Petar Petrović Njegoš“ krenuti svečani defile učesnika.

U 19:30, učesnici će odigrati narodno kolo ispred crkve u Maslovarama, odakle će se krenuti ka igralištu, gdje će se održati ova manifestacija.

U programu će učestvovati: FU „Aurora“ Teslić, SPKD Kneževo, KUD „Dukat“ Laminci, KUD „Petar I Karađorđević“ Mrkonjić Grad, FA „Kotor Varoš“, Ansambl „Žubor“ Kotor Varoš, KUD „14. februar“ Debeljaci, KUD „Brio-Rudar“ Maslovare i KUD „Mladen Stojanović“ Čelinac.

Organizator ove manifestacije je JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ Kotor Varoš, u saradnji sa KUD „Brio-Rudar“ Maslovare. Generalni sponzor Kotorvaroškog kulturnog ljeta je kompanija „Blicnet“.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…