Ilindanski turnir u Vrbanjcima pripao ekipi “Šiprage II”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 06.08.2018. 09:46

Na igralištu Osnovne Škole Sveti Sava u Vrbanjcima, odigrana završnica Ilindanskog turnira u malom fudbalu „Vrbanjci 2018“. Poslije niza zanimljivih i atraktivnih mečeva, na kraju je slavila ekipa “Šiprage II”, savladavši u finalnom susretu ekipu Milež gradnja poslije boljeg izvođenja penala, rezultatom 4:3.

REZULTATI:

I polufinale: Instruktor vožnje Кuprešak : Šiprage II(2) : (2)Nakon penala: (3) : (5)

II polufinale:Milež gradnja : Sloga Grabovica(1) : (0)

Utakmica za III mjesto: Instruktor vožnje Кuprešak : Sloga Grabovica(0) : (0)Nakon penala: (2) : (3)

FINALE: Milež gradnja : Šiprage II(0) : (0)Nakon penala: (3) : (4)

Zbog loših vremenskih uslova i velike količine vode na igralištu, finalisti nisu bili u mogućnosti odigrati regularni dio meča do kraja, te se pristupilo izvođenju penala u kojem je ekipa Šiprage II imala više sportske sreće, i na taj način osvojila prvo mjesto na tradicionalnom Ilindanskom turniru u malom fudbalu „Vrbanjci 2018“.

Za najboljeg golmana proglašen je golman pobjedničke ekipe Darko Trivunović, koji je svojim odbranama penala doveo svoju ekipu na pobjedničko postolje.

Nabolji strijelac turnira je Dejan Trifković iz drugoplasirane ekipe Milež gradnja, a njegov saigrač Lale Bašić zasluženo je ponio epitet najboljeg igrača turnira„Vrbanjci 2018“.

Načelnik opštine Кotor Varoš Zdenko Sakanje uručio pehare i novčane nagrade za najbolje  pojedince u iznosu od po 50,00 КM.

Trećeplasirana ekipa Sloga Grabovica je osvojila diplomu, pehar i novčani iznos od 350,00 КM.

Drugoplasirana ekipa Milež gradnja se pored diplome i pehara izborila za 630,00 КM, dok je pobjedniku ovogodišnjeg turnira „Vrbanjci 2018“ ekipi Šiprage II uz diplomu i pehar dodijeljena novčana nagrada u iznosu od 1.470,00 КM.

Sve nagrade je dodijelio Načelnik opštine Кotor Varoš kao pokrovitelj Ilindanskog turnira „Vrbanjci 2018“.

Takođe, važno je napomenuti i humani gest sve tri nagrađene ekipe, koje su određeni dio svojih novčanih nagrada izdvojile za pomoć porodici nesrećno nastradalog sportskog radnika Dejana Кršića iz Zabrđa.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…