Info dan „Razvijanje partnerstava sa privatnim sektorom u BFC SEE opštinama i gradovima“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 16.02.2018. 16:49

Info dan „Razvijanje partnerstava sa privatnim sektorom u BFC SEE opštinama i gradovima“ održan je danas u Kotor Varošu, u okviru implementacije projekta koji sprovodi regionalna mreža za povoljno poslovno okruženje u Jugoistočnoj Evropi (BFC SEE mreža) uz podršku GIZ-a.

Projekat se odnosi na korišćenje fonda njemačke vlade DeveloPPP koji podržava privredna društva koja žele da investiraju i unaprijede svoje poslovanje, a Privredna komora Republike

Srpske, kao tehnički sekretarijat Mreže za povoljno poslovno okruženje u RS, zadužena je za realizaciju ovog programa u Srpskoj.

Info dani održani su u Bijeljini, Prijedoru, Doboju, Tesliću, Mrkonjić Gradu i Kotor Varošu, a planirano je da budu održani i u opštinama Laktaši i Gradiška.


Izvor: Srna
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…