Iza uspješnih veterana stoje vrhunske žene

Autor: Slaven Šubara / Datum: 13.03.2017. 12:53

Kotorvaroški fudbalski veterani su upriličili druženje sa svojim ljepšim polovinama povodom Dana žena u restoranu Hajdučke vode i tako im stavili do znanja koliko ih cijene i poštuju.

Inicijativa za zajedničko druženje je potekla od Alekse Vučanovića, koji je istakao da očekuje vrlo brzo da dame uzvrate sa feštom, jer se sa veteranima nije lako i jednostavno uzaimati.

„Mi smo se morali na neki način iskupiti za ostanke poslije nedjeljne rekreacije do kasnih sati i ovim gestom željeli smo pokazati našu ljubav i ujedno koliko poštujemo njihovu toleranciju“, rekao je Vučanović i dodao da će ovo okupljanje postati tradicionalno.

Dame nisu krile oduševljenje druženjem, a pogotovo su bile iznenađenje činjenicom da su njihovi partneri propustili jučerašnji termin u sali Osnovne škole i posvetili im nedjelju u potpunosti.

„Bili smo uz njih dok su se profesionalno bavili fudbalom, i sada smo s njima kada rekreativno igraju, a znamo da najviše uživaju u trećem poluvremenu. Bitno je da su živi i zdravi i jedinstveni u svemu što rade, a današnjim gestom su nas prijatno iznenadili, jer su pokazali da misle na nas, a ovo je bila odlična prilika da se i mi žene međusobno upoznamo“, istakla je Živana Varošić.

Predsjednik Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije Slobodan Petrović je uručio prigodne poklone i zahvalnice pripadnicama ljepšeg pola i tom prilikom im poručio da je njihova najveća sreća što su se udale za ljude kojima su glavne vrline vjernost i odanost, za sportiste po kojima je Kotor Varoš prepoznatljiv.

„Bilo nam je divno i nadam se da će nas se češće sjetiti u toku godine, a posebno bih se zahvalila Ćobi koji nam je dao njihov raspored gostovanja i nastupa, tako da se možemo organizovati i planirati godišnje odmore i ljetovanja, odnosno da se uklopimo u njihov program rada“, sa osmijehom je rekla Lela Vuković i dodala da sa nestrpljenjem očekuje novo okupljanje na kotorvaroškoj kotlićijadi, gdje će pružiti bezrezervnu podršku veteranima u pravljenju čorbe.

Poštenje, uz obavezu da sljedeće godine okupi istu ekipu, je primio najstariji veteran Slavko Žutić, koji je izrazio zadovoljstvo što su njegovi saigrači i danas zajedno i želju da ova druženja traju još dugo godina.

Za odličnu zabavu i vrhunski repretoar muzike pobrinuo se svestrani Radoslav Drljača, koji je u pauzama svojim anegdotama uveseljavao sve prisutne. Svojim prisustvom druženje fudbalskih veterana i njihovih ljepših polovina uveličali su sa svojim suprugama Miomir Maglov i Aleksandar Petrović, koji su nebrojeno puta svojom dobrotom i plemenitošću pružili podršku radu Udruženja.

Uz vrhunsku hranu i dobru kapljicu druženje je potrajalo do kasnih sati, a već od sutra veterani kreću sa pripremama za odlazak u Staru Pazovu, gdje će 25. marta odmjeriti snage sa tamošnjim „vršnjacima“. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…