Izabran novi opštinski odbor Opštinskog odbora Socijalističke partije u Kotor Varošu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 23.10.2017. 15:58

Predsjedniku Opštinskog odbora Socijalističke partije Kotor Varoš Predragu Tešiću danas je na izbornoj konferenciji potvrđen novi četvorogodišnji mandat na ovoj funkciji.

Tešić je za novi mandat dobio povejerenje svih delegata. Na izbornoj konferenciji izabran je i novi Opštinski odbor Socijalističke partije od 15 članova.


Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić rekao je da je Opštinski odbor ove stranke u Kotor Varošu jedan od najorganizovanijih i da pokazuje značajan napredak i vidljiv entuzijazam.

"Prije dvije godine smo izvršili temeljnu rekonstrukciju rada opštinskog odbora, a rezultat toga je da imamo dva odbornika u lokalnom parlamentu i dio smo skupštinske većine", naglasio je Đokić.

On je naveo da je politika Socijalističke partije usmjerena ka razvoju i jačanju ekonomske politike Kotor Varoša.

"Vodimo politiku socijalne pravde i socijalne jednakosti, njegujemo širinu prema svim građanima, a zahvaljujući rukovodstvu partije u Kotor Varošu postali smo politički brend koji svakog dana pridobija sve veću podršku građana", zaključio je Đokić.

On je naveo da će u novembru u Banjaluci biti održan Osmi kongres SP-a na kojem će biti definisane programske politike o svim važnim temama za Republiku Srpsku.

Na današnjoj izbornoj konferenciji zaključeno je da je evidentan rast broja članova, posebno žena i mladih, kao i da je do sljedećih izbora neophodno pojačati aktivnosti kako bi se ostvarili zacrtani ciljevi.

"Cilj nam je da na izborima 2018. godine zajedno sa drugim opštinskim odborima u Izbornoj jedinici 3 ostvarimo dva direktna poslanika", kaže Tešić.

Izbornoj konferenciji, osim 82 delegata i predsjednika Socijalističke partije Petra Đokića, prisustvovali su potpredsjednik stranke Živko Marjanac, član Izvršnog odbora Milenko Savanović i predsjednik Aktiva mladih Andrea Dorić.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…