Izborna skupština Crvenog krsta

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.10.2018. 08:22

Kotorvaroški Crveni krst i u naredne četiri godine vodiće predsjednik Vojislav Glavaš, potpredsjednik će biti Mesud Imamović, sekretar Borislav Brborović, a Mladen Petrušić će ga predstavljati na republičkom nivou kao član Skupštine Crvenog krsta RS, odlučeno je na izbornoj Skupštini Crvenog krsta Kotor Varoš.

U daljem dijelu sjednice uslijedili su izbori za mandatni period 2018 do 2022. godinu i to: za 11 članova Opštinskog odbora, predsjednika i potpredsjednika Skupštine i odbora, predstavnika u Skupštini CKRS, Nadzornog odbora i statutarne komisje.

Uslijedio je nastavak sjednice Izborne Skupštine, a predsjedavajući je čestitao svim starim i novim članovima odbora i komisija.

U narednoj tački dnevnog reda, usvojen je Plan i program rada Organizacije za 2019. kao i finansijski plan.

Konstatovano je da Crveni krst Kotor Varoš može dalje djelovati u svom punom kapacitetu.

U okviru posljedne tačke dnevnog reda na apel  Miće Radoševića prihvaćena je incijativa za pokretanje humanitarne akcije od strane Crvenog krsta Kotor Varoš za rješavanje stambenog problema Radomira Đerića, višestrukog dobrovoljnog davaoca krvi, invalida kojem su obije noge amputirane.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…