Izložba dječijih radova

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.12.2017. 15:44

U galerijskom prostoru Kino sale u Kotor Varošu, od petka 15.12. do petka 22.12.2017. godine, sa početkom od 17 do 20 časova otvorena će biti izložba dječijih radova sa ´Škole crtanja i slikanja´.

Na izložbi, bit će predstavljeni radovi djece koja su pohađala školu crtanja i slikanja u organizaciji "Centra za kulturu, sport i informisanje" Kotor Varoš, kojom je rukovodio Goran Čupić - diplomirani likovni umjetnik iz Kotor Varoša.

U toku škole djeca su imala priliku da rade : kolaž papirom, reljef, izradu plišanih igračaka, rad sa glinom, izradu mozaika, sa koncem, i dr.

Organizator izložbe je "Centra za kulturu, sport i informisanje" Kotor Varoš. 

Izvor: centarzakulturukv.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…