Izložba slika “Luke 2018”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.09.2018. 09:23

U galerijskom prostoru kino sale otvorena je izložba slika “Luke 2018”. Riječ je o devetnest umjetničkih djela nastalih tokom ovogodišnje manifestacije “Likovna kolonija”, koja je održana u okviru Kotorvaroškog kulturnog ljeta.

Svoje ucešce u ovogodišnjoj Likovnoj koloniji uzelo je devet akademskih slikara i dugogodišnjih nadarenih ljubitelja likovne umjetnosti iz Banjaluke, Teslica i Kotor Varoša. Tokom dva dana provedena na bazenima Luke umjetnici su na platno prenijeli sam ambijent prirode i njenih ljepota, a slikali su i po sopstvenom nahodenju.

“Ova izložba ima za cilj da predstavi radove publici, ali i da promoviše likovnu umjetnost na podrucju opštine Kotor Varoš“, rekao je Goran Cupic, organizator i ucesnik Likovne kolonije.

Organizator Likovne kolonije “Luke 2018” bio je Centar za kulturu, sport i informisanje Kotor Varoš.

Izvor: KVdanas.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…