Iznenadite je! Nove kolekcije u novom ruhu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 08.03.2016. 09:45

Zlatara Kuprešak predstavila je novi enterijer svog poslovnog objekta u tržnom centru "Family centar Konzum" u Banjaluci.

U svojoj ponudi nude najpoznatije svjetske brendove koji proizvode luksuzne i modne satove i nakit. Posjetite njihove radnje, kako biste uživo stekli utisak o traženim artiklima. Povodom 8. marta obezbijeđeni su popusti do 30 % u periodu od 04. do 09. marta.

Iznenadite je ! Nove kolekcije u novom ruhu...

Zlatra Kuprešak vam takođe nudi veliki izbor burmi i zaručničkog prstenja, kao i dekorativne ambalaže za prstenje. Uživajte u raznolikoj ponudi i odaberite prsten koji ste oduvijek željeli da nosite na lijevoj ruci.

Lokacija 1 :

Banjaluka, Aleja Svetog Save 69 (TC Mercator)

Kontakt:

+387 51 316 380 ili info@abcsporting.com

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – subota: 9-21h

 

Lokacija 2:

Kotor Varoš, Cara Dušana bb

Kontakt:

+387 51 785 307
info@abcsporting.com

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – petak: 8-16h Subota: 8-14h

 

 

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…