Izvještaj o projektu ”Omladinska ekološka inicijativa”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.03.2016. 09:46

Ovaj projekat pokrenut je u septembru 2015. godine a finansiran je od strane Evropske unije sredstvima iz Instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA) i sredstvima dobijenim od opštine Kotor Varoš.

"Bez obrazovanih, edukovanih i informisanih građana i učešća javnosti, kao i pune svijesti u javnosti o važnosti očuvanja životne sredine, neće doći do poboljšanja stanja u ovoj oblasti na području opštine Kotor Varoš..." dio je citata iz Lokalnog ekološkog akcionog plana za opštinu Kotor Varoš napisanom u uvodu izvještaja koji je u okviru projekta "Omladinska ekološka inicijativa" napravila Kotorvaroška organizacija Crveni krst. 

Projekat je realizovan u sklopu UNDP-ovog projekta Jačanje lokalne demokratije / demokracije IV - LOD IV, za njegovu realizaciju izdvojeno je 17 210 KM.

Crveni krst Kotor Varoš je odštampao publikaciju "Omladinska ekološka inicijativa" koja je podijeljena učesnicima u projektu a možete je pogledati i na sledećem linku

http://online.anyflip.com/jxgu/wdix/#p=1

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…