Izvršen tehnički prijem Ulice patrijarha Pavla

Autor: Slaven Šubara / Datum: 23.11.2017. 11:57

Opštinska komisija je izvršila tehnički prijem radova na gradilištu na Novom Naselju, gdje je završeno asfaltiranje Ulice patrijarha Pavla.

Utvrđeno je da je jedna od kapitalnih investicija, planiranih budžetom u ovoj godini, urađena u skladu sa predmjerom radova na osnovu projektne dokumentacije.

Iako su projektom za ovu investiciju predviđena sredstva u iznosu od 310.000 KM, ukupni troškovi su iznosili 193.000 KM bez naknadnih radova.  

"Asfaltirano je 370 metara ulice širine 4,5 metara i novi trotoari širine 1,5 metra, a osim toga trajno je riješen i problem oborinske kanalizacije", rekao je načelnik opštine Zdenko Sakan i dodao da je ovo jedna od najfrekventnijih ulica kojoj gravitira veliki broj stanovnika.

Po njegovim riječima razlika neiskorištenih finansijskih sredstava biće usmjerena na preostale planirane isnfrastrukturne projekte na području opštine.

Izvođač radova je bilo Građevinsko preduzeće "Planum" iz Teslića, a sredstva za ovu namjenu obezbijeđena su odlukom o kreditnom zaduženju u Programu hitnog oporavka od poplava.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…