Javne rasprave o budžetu opštine Kotor Varoš za 2018. godinu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 07.12.2017. 15:26

U Maslovarama je održana javna rasprava o nacrtu rebalansa budžeta opštine Kotor Varoš za 2017. godinu i nacrtu budžeta za 2018. godinu. Iako su na vrijeme informisani o održavanju javne rasprave, malobrojni građani MZ Maslovare, upoznali su se sa rebalansom budžeta, iznoseći primjedbe, prijedloge i sugestije koje će lokalnoj upravi poslužiti za utvrđivanje opštinskog budžeta. Opštinski odbor SNSD-a Kotor Varoš pozvao je građane da učestvuju u javnim raspravama o dva najvažnija dokumenta za funkcionisanje opštine – nacrtu rebalansa budžeta za 2017. i nacrtu budžeta za 2018. godinu.

Opštinski odbor SNSD-a Kotor Varoš pozvao je građane da učestvuju u javnim raspravama o dva najvažnija dokumenta za funkcionisanje opštine – nacrtu rebalansa budžeta za 2017. i nacrtu budžeta za 2018. godinu.

– Pozivamo građane da svojim prijedlozima utiču da pomenuti dokumenti budu usvojeni na što kvalitetniji i bolji način u konačnoj verziji. Datum i mjesto održavanja javnih rasprava ćemo objaviti na našoj stranici – istakli su u kotorvaroškom SNSD-u.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…