Javni poziv banjske rehabilitacije za 2017. godinu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 10.04.2017. 18:13

Ministarstvo rada i boračko – invalidske zaštite raspisalo je Javni poziv za podnošenje zahtjeva radi upućivanja 568 ratnih vojnih invalida i članova porodica poginulih boraca Odbrambeno – otadžbinskog rata Republike Srpske u banjsko klimatske zdravstvene ustanove. Prijave, odnosno pismeni zahtjevi se podnose organu uprave nadležnom za boračko-invalidsku zaštitu opštine Kotor Varoš.

Ovaj poziv se upućuje ratnim vojnim invalidima od I do IV kategorije i članovima porodica poginulih boraca Odbrambeno – otadžbinskog rata Republike Srpske kojima je banjska rehabilitacija neophodna kao nastavak liječenja i oporavak u skladu sa Projektom banjske rehabilitacije.

Realizacija ovog Projekta trajaće u periodu od 01. aprila do 30. septembra 2017. godine i odvijaće se u smjenama svakih 10 dana po utvrđenim spiskovima korisnika. Pojedinačan boravak korisnika u banjsko-klimatskim ustanovama trajaće 10 dana.

Rok za dostavljanje pismenog zahtjeva je 15 dana od dana objavljivanja u dnevnim novinama „GLAS SRPSKE“, ili od dana objavljivanja na oglasnoj tabli i web stranici opštine.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…