Javni poziv za izbor idejnog rješenja suvenira opštine Kotor Varoš

Autor: Slaven Šubara / Datum: 10.03.2017. 15:31

U cilju promocije opštine Kotor Varoš i bolje turističke ponude, načelnik opštine je raspisao javni poziv za izbor idejnog rješenja suvenira opštine Kotor Varoš, koji treba da bude odraz tradicije, kulturne, istorijske i materijalne baštine i da izražava autentične prirodne i turističke atraktivnosti naše lokalne zajednice.

Konkursni rad treba da sadrži grafički prikaz suvenira sa tekstualnim obrazloženjem ideje, a svaki autor može dostaviti do pet prijedloga.

Prispjele prijedloge, koji će biti javno izloženi, ocjenjivaće Konkursna komisija.

Ukoliko Konkursna komisija utvrdi da je kvalitet pristiglih radova zadovoljavajući donijeće odluku o dodjeli jednokratnih nagrada u iznosu:

– prva nagrada 500 KM

– druga nagrada 300 KM

– treća nagrada 200 KM

Prijedloge dostaviti najkasnije do 25.03.2017. godine na adresu : Opština Kotor Varoš, Ul. Cara Dušana bb. 78220 Kotor Varoš.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…