Javni poziv za prikupljanje ponuda za dodjelu koncesije za eksploataciju izvorske vode na lokaciji Kruševo Brdo

Autor: Slaven Šubara / Datum: 10.02.2016. 23:16

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi Republike Srpske raspisalo je javni poziv za prikupljanje ponuda za dodjelu koncesije za eksploataciju izvorske vode na lokaciji Kruševo Brdo u opštini Kotor Varoš u količini od 3,3 l/s za potrebe izgradnje fabrike za proizvodnju flaširane vode.

Procijenjena vrijednost investicije iznosi 2.793.000,00 KM a planirano je da fabrika vode bude sa zaokruženom tehnološkom cjelinom za flaširanje prirodne izvorske vode za piće visokog kvaliteta. Koncesija se dodjeljuje za period od 30 godina.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…