Jubilarna deseta “Kotorvaroška kotlićijada”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 04.04.2018. 08:31

Jubilarna deseta “Kotorvaroška kotlićijada” biće održana 22. aprila na gradskom kupalištu “Bjeline” sa početkom u osam časova.

Tradicionalna manifestacija postala je zaštitni znak Kotor Varoša i iz godine i godinu okuplja sve veći broj učesnika te se održava na gradskom kupalištu "Bjeline". Učesnici će se takmičiti u pripremanju  lovačkog i ribolovačkog kotlića, a najuspješnije očekuju nagrade i pehari. 

"Uvjereni smo da će jubilarna “Kotorvaroška kotlićijada” podići ljestvicu na još viši nivo i privući veliki broj ekipa i posjetilaca. Učinili smo sve da budemo dobri domaćini i za takmičare smo obezbijedili dovoljne količine šarana i začine, a moći će da se okrijepe uz točeno pivo ",  ističe Miodrag  Petrović, direktor kotorvaroške Turističke organizacije.

Prijave ekipa za učešće moguće je izvršiti putem telefona na broj 066/676-539.
“Kotorvarošku kotlićijadu” organizuje Turistička organizacija u saradnji sa opštinom Kotor Varoš  te je ova manifestacija dio programa obilježavanja 24. aprila – Dana opštine Kotor Varoš. 
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…