KVorum.net - Beta testiranje

Autor: Slaven Šubara / Datum: 09.01.2016. 16:15

Portal KVorum.net je još u razvoju, te Vas molim za strpljenje. Sve trenutne greške i ne završene funkcije će se ispravljati svakodnevno, te će se portal unaprijeđivati iz dana u dan.

Ovaj portal urađen je na posebno prilagođenom CMS (Content management system) sistemu za upravljanje informacijama i prilagođen je isključivo za ovu svrhu te ću ga razvijati i dalje.

Jednostavnije rečeno sve ovo što vidite nije bazirano na besplatnim rješenjima poput Wordpressa, Joomle, Plone i sličnih već je autentični portal pisan u php, mysql, html5, css3 i javascript prilagođen lokalnoj zajednici i njenim potrebama.

Sve nepravilnosti i nekorektnosti prilikom prikazivanja portala, ideje, sugestije i kritike možete uputiti na e-mail info@kvorum.net ili na broj telefona 065/666-256  

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…