Kad te sreća „pogodi“ dva puta

Autor: Slaven Šubara / Datum: 29.01.2018. 11:25

Kada je Frank Lampard postao najbolji strijelac Čelzija (Chelsea) sa 203 postignuta gola, da bi to sačuvali od zaborava klub je odlučio da proslavljeni igrač dobije ugovor za izradu knjige sa detaljima i slikom za svaki gol i to ograničenog izdanja od samo 203 primjerka, potpisanih lično od njega. Jedan od 203 primjerka vjerovali ili ne, nalazi se u Kotor Varošu kod našeg sugrađanina Daria Savanovića. Da Daria prati zaista neobična sportska sreća pokazalo se i nedavno kada je naš Kotorvarošanin u nagradnoj igri sportske kladionice „Meridian“ odigravši samo jedan tiket i uplativši 1 KM za učešće u nagradnoj igri osvojio glavnu nagradu odlazak na Svjetsko prvenstvo u fudbalu koje se održava od 14. juna do 15. jula 2018. godine u Rusiji.

Krenimo redom, Dario je prije četiri godine kao veliki zaljubljenik u sport pratio sva dešavanja u svijetu fudbala. Kao što smo već spomenuli Frank Lampard je izdao knjigu u 203 primjerka, a jedan od primjeraka Fudbalski klub   Čelzi (Chelsea) odlučio je da pokloni vjernom navijaču. Nagradna igra odvijala se samo što je trebalo da se popuni formular sa ličnim podacima na oficijelnom sajtu ovog renomiranog engleskog kluba.

“Popunio sam formular i poslao svoje podatke 20-ak dana prije izvlačenja. Apsolutno sam zaboravio na to dok mi nije stigao mejl da sam ja srećni navijač – dobitnik knjige, te da im proslijedim svoju adresu i ostale podatke da mi mogu poslati nagradu. Bilo je nestvarno, ni sam nisam mogao da vjerujem šta se desilo sve dok knjiga nije došla na moju adresu”, priča nam Dario Savanović.

Prije nego što je knjiga stigla na adresu vjernog navijača, bilo je potrebno uplatiti 120 KM novca za troškove carine ovog poklona koji je od cijele zemaljske kugle stizao baš u malu Republiku Srpsku i jednu opštinu sa 20-ak hiljada stanovnika, Kotor Varoš.

“Kako sam studirao, tada su te pare za mene bile pojam.Bio sam pomalo i nesiguran da li će poklon stići uopšte i ako platim carinu, jer nisam imao iskustva sa tim stvarima. Zamolio sam e-mailom organizatore nagradne igre da mi plate i te troškove, objasnivši im da sam student, što su i uradili. Knjiga je stigla na adresu, potpisana od Lamparda. Mojoj sreći nije bilo kraja”, objašnjava nam Dario vidno uzbuđen prisjećajući se događaja od prije četiri godine.

Dario Savanović i danas je veliki zaljubljenik u sport ali i u nagradne igre. Tako je pred kraj 2017. godine online uplatio 1 KM na tiket koji mu je služio samo za učešče u nagradnoj igri koju je organizovala sportska kladionica “Meridian” koja čak i nema svoje uplatno mjesto u Kotor Varošu. Uslov za učešće je da se odigra minimalno jedan tiket sa minimalnom uplatom od 1 KM iz specijalne mundijal ponude kladionice “Meridian”. Što više tiketa, veća je šansa za dobitak. Tiket ne mora biti dobitni, dakle svi tiketi koji ispunjavaju gore navedeni uslov ulaze u igru.

“Uplatio sam samo jedan tiket radi učešća. Naravno promašio sam sve parove i zaboravio na nagradnu igru apsolutno. Iz Meridiana su me nazvali 2. januara i saopštili mi kako sam pobijedio u nagradnoj igri i osvojio putovanje u Rusiju.  Nisam mogao da vjerujem, a još veća nevjerica je bila kada su mi rekli da je izvlačenje bilo tri dana prije, zadnjeg dana 2017. godine tačno u podne. Rezultati su odmah objavljeni na zvaničnom sajtu i društvenim mrežama a ja nisam znao baš ništa..”, priča nam Dario objašnjavajući kako je sa samo jednim  tiketom imao minimalne šasne za uspjeh.

Srećnom Dariu se opet posrećilo te se ponovila slična situacija od prije 4 godine... Nagradna igra “Meridian vodi na mundijal” se provodi na teritoriji Srbije, Crne Gore i Republike Srpske (BiH). Dario je već sad jedan od dvadeset dobitnika koji će otputovati u Rusiju na Svjetsko prvenstvo uz pomoć ove nagradne igre.

Sa nestrpljenjem očekujući put u daleku Rusiju Dario Savanović je prezadovoljan do sada ostvarenim rezultatima u nagradnim igrama. Kako u šali kaže još bi mu dobro došao jedan dobitak na lotu. Želimo mu svu sreću.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…