Kafe bar Kec - Otvaranje sportske kladionice Sport plus

Autor: Slaven Šubara / Datum: 28.01.2016. 16:27

Krećemo sa radom - u donjem dijelu lokala 1. februara 2016. godine

Drukčiji od drugih - Sportska kladionica "Sport Plus"

...i želimo!
...i možemo!
...i jesmo!

Antropolozi se slažu kako je, zapravo, klađenje oduvijek postojalo u velikim društvima, te da je imalo važan uticaj u istoriji, kako za bogate, tako i siromašne. Tragovi klađenja pronađeni su i u Keopsovoj piramidi, a kažu kako je Marco Polo volio igrati najstariju igru na sreću - bacanje kockica, u to vrijeme izrađenih od kamena, drveta ili pak kostiju životinja!

"Sport Plus" je drukčiji od drugih. Drukčiji na puno načina! Uz ostalo, ima inovativne igre, pristupačnost svim igračima i svim načinima klađenja, te bezvremensku profesionalnost baziranu na iskustvima zaposlenih.

Osnovani smo 26. 01. 2011.godine, u Mostaru, kao "Sport Plus" društvo s ograničenom odgovornošću za igre na sreću.

I sigurno je kako smo ponosni što, zajedno sa Keopsom i Marcom Polom, stvaramo kladioničarsku priču Bosne i Hercegovine, Evrope, ali i planete Zemlje!

Vidimo se 

https://www.facebook.com/kec.kotorvaros

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…