Karatisti osvojili 19 medalja

Autor: Slaven Šubara / Datum: 02.10.2017. 20:11

Na 14. ´Karate kupu Banja Luka 2017, na kome je učestvovalo 38 ekipa i 570 takmičara, članovi Karate kluba ´Ipon´ Kotor Varoš osvojili su 19 medalja i bili su jedna od najboljih ekipa na ovom takmičenju.

Najuspješniji su bili Nataša Stojanović i Milan Gajanin koji su osvojili zlatne medalje u borbama. Srebro u borbama osvojili su Stefan Borić, Tina Đukić i Kristina Bekić, dok je bronzana medalja u borbama pripala Ljubiši Jankoviću, Luki Malijeviću, Novici Trivunoviću, Miroslavu Bubiću, Vladimiru Bubiću i Zagorki Trivunović.

Treće mjesto i bronzanu medalju u katama osvojili su: Pavle Bukvić, Snježana Fifić, Vanja Kršić, Đorđe Kučuk, Ermin Mehmedović, Strahinja Radivojević, Neda Trivunović. Bronzu u katama osvojio je i jedan od najpopularnijih članova Karate kluba "Ipon", mali Kinez Zi Qiang Znan, koga drugari iz kluba zovu Nikola.

Takmičenje je održano u dvorani "Borik" u organizaciji Karate kluba "Šesnaesta".

Izvor: KVdanas.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…