Karatisti se vratili sa medaljama

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.10.2018. 08:33

Karatisti KK "Ipon" iz Kotor Varoša sa svakog takmičenja na kome učestvuju, bez obzira da li je lokalnog, regionalnog, državnog ili međunarodnog karaktera, kući donose pune kofere pehara, medalja, diploma.

Tako je bilo i 13.10.2018. godine na 15. Internacionalnom kupu "Banja Luka 2018" sa kojeg su se naši karatisti vratili sa zlatnom medaljom koju je je osvojio Igor Žderić i bronzanom koju je u Kotor Varoš donio Milan Gajanin.

Na ovom izuzetno renomiranom karate kup takmičenju učestvovalo je više od 600 karatista a u kotorvaroškom Karate klubu "Ipon" ne kriju zadovoljstvo postignutim rezultatima.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…